Search
Close this search box.

Van Barneveld vs. Van Gerwen donderdag live bij RTL 7

RTL7 gaat weer een avond tegemoet met veel darten. Komende donderdag (18 april) tussen 20.20 en 00.00 uur komen de Nederlanders Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen weer in actie tijdens de Premier League of Darts. Het toernooi telt nog vier speelrondes. Het toernooi wordt live uitgezonden door RTL 7.

Deze speelronde vindt plaats in de The O2 in Dublin. Ditmaal treffen de twee Nederlanders elkaar. En daarna neemt Van Barneveld het op tegen zijn oude rivaal Phil Taylor en sluit Van Gerwen de avond af tegen Adrian Lewis.

Ook Andy Hamilton, Robert Thornton, James Wade en Simon Whitlock komen deze avond in actie. De finale van de Premier League of Darts is op donderdag 16 mei in Londen. Online kan men de Premier League of Darts volgen via de livestreams op www.rtl7darts.nl. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten