Search
Close this search box.

X Factor start nieuw seizoen op RTL4

Het nieuwe seizoen van ‘X Factor’ start op vrijdag 19 april op RTL 4. Candy Dulfer staat aan het hoofd van de groep deelnemers van 26 jaar en ouder, Ali B voert de meisjes aan, Angela Groothuizen is verantwoordelijk voor de jongens en de groepen vallen onder zanger en entertainer Gordon. De presentatie van ‘X Factor 2013’ is weer in handen van Martijn Krabbé.

‘X Factor’ is ontwikkeld in Engeland, waar het programma inmiddels aan het negende seizoen toe is. In de VS is de show eveneens bijzonder populair, het derde seizoen is al onderweg. ‘X Factor’ is verder ook te zien in de meeste Europese landen en landen als Australië, Chili, Colombia, Rusland, Indonesië, India, China, de Filipijnen, IJsland en Kazachstan.

Wereldwijd hebben onder anderen Britney Spears, Ronan Keating, Kelly Rowland, Nicole Scherzinger, Sharon Osbourne, Mel B, Gary Barlow en natuurlijk ‘X Factor’-bedenker Simon Cowell achter de jurydesk plaatsgenomen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten