Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Wereld draait Door maakt plaats voor De Lama’s op Ned3

De Lama’s zijn de hele zomer dagelijks te zien bij BNN op Nederland 3. Iedere werkdag op het tijdstip van ‘De Wereld Draait Door’ wordt een aflevering herhaald van BNN’s improvisatieshow. Volgens BNN, ‘op veler verzoek van de kijkers’. De herhalingen van de Lama’s met presentator Patrick Lodiers zijn vanaf 3 juni iedere werkdag, twaalf weken lang, om 19.30 uur te zien bij BNN.

BNN trapt de oude herhalingen af met de Lama-uitzending waarin de best betaalde tv-presentator Matthijs van Nieuwkerk te gast is.

Patrick Lodiers: “Heel vaak vragen mensen mij: ‘wanneer komen De Lama’s terug? Heerlijk om nu te kunnen zeggen: ‘deze zomer!’. Daily Lama’s!”

In het BNN-programma De Lama’s improviseerden vier cabaretiers onder leiding van Patrick Lodiers. De belangrijkste spelers waren destijds Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Ruben van der Meer, Sara Kroos, Arie Koomen en Jeroen van Koningsbrugge. In de reeks die deze zomer wordt uitgezonden zijn afleveringen van alle negen seizoenen te zien. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten