Zoek
Sluit dit zoekvak.

Edwin Evers stopt met The Voice of Holland

De beste beluisterde deejay in de ochtend, Edwin Evers, stopt met zijn bijdrage aan The Voice of Holland. Evers begeleidt op dit moment al drie seizoenen het tv-programma The Voice of Holland tijdens de Blind Auditons en de liveshows. maar daar gaat Evers mee stoppen. “Het werd te veel”, aldus Evers.

“Het is helaas niet meer te combineren met mijn radiowerk.” De 538 deejay wordt op drums vervangen door Hans Eijkenaar. “Een goede drummer, dus ik kan met een behoorlijk gerust hart stoppen.”

Geruchten dat de 41-jarige Evers in de jury van The Voice of Holland zou komen kloppen niet. Evers liet eerder al weten absoluut geen interesse te hebben om jurylid te worden bij het muziekprogramma op RTL4.

De overige leden van de band laten weten: “Edwin gaat stoppen bij The Voice of Holland en The Voice Kids, maar gelukkig wordt hij vervangen door één van de beste drummers van het land, Hans Eijkenaar. En het mooie van alles is, de rest van de band blijft gewoon spelen bij TVOH en TVK. [Radiowereld.NL]