Zoek
Sluit dit zoekvak.

Roparunradio start vrijdagavond in glazen studio

Ook dit jaar is er tijdens het Pinksterweekend Roparunradio. Het radiostation start vrijdag (17 mei) om 19.00 uur en duurt tot maandag 20.00 uur. Het radiostation maakt dit 72 uur durend verslag vanuit de glazen studio in het centrum van Barendrecht, waar op maandag alle Roparunteams, op weg naar de Coolsingel, doorheen lopen. Veertien verslaggevers zullen vanuit de route Parijs en Hamburg verslag doen van het evenement.

Andere programmering
Roparunradio heeft dit jaar gekozen voor dezelfde opzet als andere jaren en een andere programmering op vrijdagnacht. De nacht start met ‘een goed gesprek’ waarbij Gunther Tombal in gesprek gaat met twee deskundigen die de Roparun van alle kanten belichten. Daarna volgt ‘Roparun met Hart en Ziel’ met verhalen en items van en over ‘Roparunners’.

Muziek
De nacht wordt elk uur opgeluisterd met een optreden van ‘Sure’, een twee mansformatie die live in de studio komt optreden en muziek heeft gevonden die past bij de onderwerpen van de nacht.

Doel
Met deze andere programmering slaat Roparunradio een nieuwe weg in. Dit jaar wordt het jaar waarbij er meer dan ooit wordt gefocust op het belang van de Roparun en de goede doelen die door de Roparun worden gesteund. “Uiteraard draait het dit weekend om het evenement maar we proberen wel de Roparun nog dichter bij de mensen te brengen dan anders” zegt Ed Verhage, één van de presentatoren. De Roparun is de langste non stop estafetteloop ter wereld, waarbij geld wordt opgehaald om het leven van kankerpatiënten te verbeteren. [Radiowereld.NL]

RoparunRadio frequenties
Rotterdam – 93.9 FM en 107.5 FM
Barendrecht – 106.4 FM
Zwijndrecht, Heerjansdam en H. I. Ambacht – 106.1 FM
Ridderkerk – 107.1 FM
Dordrecht – 95.7 FM
Bergen op Zoom – 105.3 FM
Tholen – 106.5 FM
Midden-Zeeland – 105.0 FM
Almelo – 106.1 FM
Lingewaal – 92.1 FM

Gerelateerde berichten