Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sterren.nl Radio krijgt drie etherfrequenties

De komende weken trekt ‘Sterren.nl Radio’, het internetstation van de Tros, het land in. Aanleiding is het ‘Muziekfeest op het Plein’ dat dit jaar Purmerend, Uden en Steenwijk aandoet. Sterren.nl Radio doet live-verslag vanuit deze drie steden en heeft hiervoor drie tijdelijke evenementen frequenties toegewezen gekregen op de FM.

‘Muziekfeest op het Plein’ in Purmerend
Dinsdag 4 juni staat de radiostudio in Purmerend. Van 12.00 uur ’s middags tot middernacht zal het Nederlandse internetstation vanaf de Koemarkt alle verrichtingen rond de opnames van het Muziekfeest op het Plein volgen, die om 20.00 uur van start gaan.

Purmerend, Uden en Steenwijk
Het radiostation is deze hele dag overal in Purmerend en omgeving te beluisteren via FM-frequentie 106.0. Dinsdag 18 juni is de Brabantse plaats Uden aan de beurt met FM-frequentie 107.5 en Steenwijk is op dinsdag 25 juni de laatste in het rijtje met FM-frequentie 106.1.

Corné Klijn, Daniel Dekker, John Schaap, Fred Siebelink en Richard van Tijn ontvangen tijdens de uitzendingen van Sterren.nl Radio verscheidene artiesten die dezelfde avond ook optreden bij de muziekfeesten waaronder Jan Smit, Frans Duijts en Danny de Munk. Verslaggever Lucas van Leeuwen maakt sfeerverslagen op en rond de markt met het aanwezige publiek. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten