Search
Close this search box.

Radio Continu op de vingers getikt

[Update] Het regionale commerciële radiostation Radio Continu is door het Agentschap Telecom op de vingers getikt. Het radiostation zond begin juni uit op een tweede en dus extra frequentie. Volgens het Agentschap Telecom is dat illegaal. Het Agentschap onderzoekt of Radio Continu een sanctie moet worden opgelegd.

Daarvoor wordt eerst een zogeheten rapport van bevindingen opgesteld. Radio Continu zond uit tussen 5 en 8 juni via 107.2 FM in Westerbork (tussen 19:00 uur en 13:00 uur) vanwege Midden Drenthe Pop. De frequentie werd gedeeld met Radio Krachttoer, een evenementen zender vanuit Westerbork. Radio Krachttoer had alleen een vergunning om actief te zijn voor het evenement Midden Drenthe Pop. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten