Search
Close this search box.

Gert van ’t Hof vervangt Toine van Peperstraten bij Studio Sport

Gert van ’t Hof is de nieuwe presentator van NOS Studio Sport. Dat maakte de omroep donderdag bekend. Van ’t Hof vervangt Studio Sport-gezicht Toine van Peperstraten, die in juni meldde Studio Sport te verruilen voor de voetbalbetaalzender Eredivisie Live. Vanaf augustus is Van ’t Hof te zien in het programma.

“Ik bedacht me laatst dat ik 22 jaar geleden naar de School voor de Journalistiek ben gegaan omdat ik presentator van Studio Sport wilde worden. Dat het nu toch gaat gebeuren is prachtig”, meldde Van ’t Hof. De presentator was eerder werkzaam bij RTV Rijnmond en Omroep Zeeland.

“Gert heeft flair, persoonlijkheid en verstand van zaken”, vindt Maarten Nooter, hoofdredacteur van NOS Sport. “Gert is echt een aanwinst voor ons team.” [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten