Search
Close this search box.

Nrc.next krijgt zaterdagkrant

Nrc.next krijgt een eigen zaterdagkrant. Die verschijnt vanaf het najaar, meldt de krant woensdag. Nrc.next heeft nu nog geen eigen weekendkrant. Abonnees krijgen nu nog op zaterdag geen krant, maar kunnen ook kiezen voor een weekendabonnement op NRC Handelsblad.

Voor beide groepen geldt dat ze straks kunnen kiezen wat zij in het weekeinde willen ontvangen. Zij worden hier nog over geïnformeerd.

De weekendeditie moet net als de doordeweekse editie ‘compact en scherp geprijsd’ worden. Nrc.next wordt deels gevuld met kopij van NRC Handelsblad en aangevuld met artikelen van een aparte redactie. Die redactie wordt voor de weekendeditie uitgebreid. “We kondigen dit nu alvast aan, omdat we journalisten willen gaan werven”, zegt NRC-hoofdredacteur Peter Vandermeersch in de krant. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten