Radio 6 Soul & Jazz live vanaf North Sea Jazz festival

Radio 6 Soul & Jazz komt op 12, 13 en 14 juli live vanaf het North Sea Jazz festival in Rotterdam. Drie dagen lang zendt de publieke soul- en jazz-zender uit vanaf het festival in Ahoy. Luisteraars horen de hoogtepunten van de ruim 160 optredens, interviews met bezoekers en artiesten en unieke studiosessies.

Soul & jazz-liefhebbers die zelf niet in Ahoy zijn, volgen live op Radio 6 het festival op de voet. Van 15 tot en met 21 juli zal Radio 6, het publieke soul & jazz radiostation van Nederland, ook veel aandacht besteden aan het festival in ‘The Best of North Sea Jazz’.

Soul en jazzartiesten
De grote internationale soul en jazzartiesten en talenten beklimmen tijdens dit festival één van de dertien podia in Ahoy. Onder meer Sting, Santana, Herbie Hancock, Bobby Womack en Dionne Warwick treden op. Ook John Legend, Jamie Cullum, Caro Emerald, Lianne la Havas, Ruben Hein, Re:freshed Orchestra en Soul & Jazz talent Tim Wes maken deel uit van het gevarieerde programma van het grootste en bekendste jazzfestival van Nederland.

Radio 6 dj’s Jaap Boots, Mijke van Wijk, Jaap Brienen, Winfried Baijens en Steef Cuijpers doen verslag van het festival, begeven zich tussen bezoekers en proeven de sfeer in Ahoy. De uitzending begint op vrijdag om 14.00 uur en op zaterdag en zondag om 12.00 uur.

Nederland 3
De NTR zendt zaterdag 13 juli van 22.00 tot 00.00 uur en zondag 14 juli van 22.30 tot 00.30 uur op Nederland 3 de highlights van het festival uit. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten