Search
Close this search box.

Studio Max Live sneuvelt door bezuinigingen

Studio Max Live verdwijnt van de buis. “Het treurige is: het komt door de bezuinigingen”, zegt presentatrice Cilly Dartell in RTL Boulevard. Het programma gaat nog één seizoen door. “Dagtelevisie is niet ingeburgerd in Nederland, terwijl het in Amerika volstrekt normaal is”, weet Dartell. Studio Max Live, dat Dartell presenteert met Frank du Mosch, wordt ’s middags uitgezonden.

Dartell, die eerder Hart van Nederland aan elkaar praatte, was al op de hoogte van het verdwijnen van het programma. “Je blijft natuurlijk de hoop houden dat het niet waar is. Maar we gaan nog een seizoen door en de ambitie is dat we zo’n enorm goed programma maken dat mensen er niet meer omheen kunnen.” [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten