Nieuwe directie bij KRO-NCRV

De KRO Ledenraad en de NCRV Verenigingsraad hebben woensdagavond een positief advies gegeven over de benoeming van de voorgenomen Statutaire Directie van de Vereniging KRO-NCRV. Hierna heeft de Raad van Toezicht KRO-NCRV besloten tot benoeming van de Statutaire Directie.

De voorgenomen Statutaire Directie KRO-NCRV zal bestaan uit directievoorzitter Coen Abbenhuis, zakelijk directeur Yvonne de Haan en mediadirecteur Taco Rijssemus.

De voorgenomen Directie KRO-NCRV gaat de komende maanden de organisatie KRO-NCRV verder voorbereiden op de fusie die per 1 januari een feit wordt.

Ontslag
Door de fusie van de KRO en de NCRV zullen in totaal 57 voltijdbanen verloren gaan. Hiermee verdwijnt 30 procent van de arbeidsplaatsen op ondersteunende afdelingen, in het management en bij de RKK (12 voltijdbanen). [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten