Spanje krijgt nieuw Nederlands radiostation op Ibiza

JFK Ibiza is het nieuwste radiostation van Spanje. Vanaf 9 augustus is JFK Ibiza te horen op Ibiza en Formentera. Het radiostation JFK Ibiza zal dan overal te horen zijn met een mix van Jazzy, Funky en Kool(e) kwaliteitsmuziek van The Brand New Heavies, Jamiroquai, Incognito, Jamie Cullum en meer.

JFK Ibiza zal live in de ether te ontvangen zijn op heel het eiland Ibiza en het naast gelegen eiland Formentera (7 km verderop) op 102.4 FM.

De zorgvuldig gekozen non-stop muziek past helemaal in de stijl van Ibiza; stoer, relaxed en in de flow van dit unieke vakantie eiland”, aldus initiatiefnemer Kees Nijssen.

De muziek die gedraaid wordt op JFK Ibiza wordt zorgvuldig samengesteld door Peter Rijsenbrij bekend van de Nederlandse radio. Hij heeft vele radio formats gemaakt en de verwachtingen zijn dan ook hoog gespannen”

De makers van JFK Ibiza zijn succesvolle radio ondernemers en hebben met partners meerdere radiostations in Spanje waaronder het succesvolle XtraFM, Oldies en HitRadio aan de Costa Blanca en Costa Brava.

JFK Ibiza is vanaf 9 augustus te beluisteren op 102.4 FM op Ibiza en Formentera. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten