3FM en Mega Top 50 vieren 50e verjaardag hitparade

3FM en de TROS vieren op zaterdag 30 november 2013 de 50e verjaardag van de hitparade. Die dag schuiven tien deejays van de hitparade aan in de 3FM studio en kruipen achter de microfoon voor de negen uur durende jubileumuitzending.

Welke nummer 1-hits van de afgelopen 50 jaar zijn favoriet bij de 3FM luisteraar? Van 09.00 tot 18.00 uur is op de publieke popzender de Top 100 van de beste nummer 1-hits te horen, samengesteld door 3FM en de luisteraars van de zender.

In de week voorafgaand aan de Mega Top 50 verjaardag is in de programma’s op 3FM aandacht voor de hitlijst en de favoriete nummer 1-hits van de luisteraars.

De Top 100 nummer 1-hits uit 50 jaar hitparade
Luisteraars kunnen tot 29 november stemmen op hun favoriete nummer 1-hits via 3FM. Op zaterdag 30 november van 09.00 tot 18.00 uur telt 3FM deejay en Mega Top 50 presentator Bart Arens af naar de meest populaire nummer 1 hit van de afgelopen vijf decennia.

Mega Top 50 deejays keren terug voor jubileumshow
Deejays die in het verleden de lijst presenteerden zijn voor deze ene dag sidekick: Martijn Krabbé, Gijs Staverman, Daniël Dekker, Frits Spits en Felix Meurders. Herman Stok, presentator van de allereerste hitlijst in 1963, neemt in de 3FM studio de eerste editie van het Mega Top 50 jubileumboek in ontvangst.

Bart Arens: “Het is voor mij een hoogtepunt dat alle hitlijst historie tijdens een 9 uur durende uitzending samenkomt. Elke presentator van de hitparade had als klein ventje een voorbeeld die de hitlijst presenteerde. Al die helden komen voor het eerst samen in één feestelijke uitzending.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten