John F. Kennedy Dag op Radio 5 Nostalgia

De landelijke publieke zender Radio 5 Nostalgia staat vrijdag 22 november in het teken van John F. Kennedy. De nostalgische zender staat stil bij de dramatische dag, die 50 jaar geleden, de wereld schokte.

De programma’s besteden aandacht aan de president, de Amerikaan, het stijlicoon, de legende en de moordaanslag.

De Radio 5 presentatoren en luisteraars halen herinneringen op. Ze vertellen hoe ze het nieuws hoorden en wat ze nog weten van 22 november 1963.

De programma’s van Radio 5 Nostalgia blikken van 07.00 uur tot 19.00 uur terug op de zwarte bladzijde in de historie van de Verenigde Staten. In de studio schuiven bij de Radio 5 presentatoren gasten aan. Luisteraars horen fragmenten van de moord in Dallas en nieuws uit die tijd. Ook blikt Radio 5 Nostalgia terug op het leven van de President van de Verenigde Staten. Het radiostation draait ook diverse platen uit Kennedy’s sterfjaar 1963. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten