Zoek
Sluit dit zoekvak.

Man Bijt Hond houdt veiling voor Filipijnen

Man Bijt Hond houdt maandag een veiling voor de slachtoffers van tyfoon Haiyan. De NCRV zendt maandag ook een extra lange aflevering van het televisieprogramma uit, is donderdag bekendgemaakt.

De veiling vindt maandagochtend plaats in Hilversum. Sommige stukken die onder de hamer gaan zijn afkomstig van ‘bekenden van Man Bijt Hond’, onder wie Willy van der Kammen, de voormalige buitenvrouw van Anton Heyboer. Zij stelt een topstuk van de overleden kunstenaar ter beschikking. De stem van Man Bijt Hond treedt op als veilingmeester.

Ook het programma Show Vandaag van SBS organiseert ook een veiling. Vanaf vrijdagavond kan er worden geboden op spullen van bekende Nederlanders, waaronder een gouden plaat van Gordon en een jurk van Addy van den Krommenacker. De veiling sluit dinsdagmiddag.

Donderdag werd ook bekend dat verschillende deejays, onder leiding van Ferry Corsten, woensdag in de Amsterdamse club Panama een show geven in het kader van Haiyan. De volledige opbrengst van het evenement, waar ook dj’s als Quintino, Blasterjaxx en Dennis Ruyer bij zijn, gaat naar de Giro 555-actie voor de Filipijnen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten