Remco van ’t Zelfde vervangt Carrie ten Napel bij RTV Oost

Met het vertrek van Carrie ten Napel naar Fox Sport moest de regionale zender snel op zoek naar een nieuwe vaste presentator. RTV Oost verslaggever Remco van ’t Zelfde zal vanaf dinsdag (12 november) het presentatieteam van het dagelijkse praatprogramma ‘En Dan Nog Even Dit’ versterken.

Remco van ’t Zelfde werkt al vijf jaar als verslaggever voor de nieuwsprogramma’s op Radio en TV Oost en presenteerde al diverse programma’s voor de regionale tv-zender.

Remco van ’t Zelfde: “Ik ga het programma twee keer per week presenteren, een mooie kans om met tafelgasten door te praten over onderwerpen die in het nieuws staan of tot de verbeelding spreken. Nieuws versla ik de rest van de week op locatie. Vaak moet dat snel en onder tijdsdruk. Het lijkt me geweldig om aan de EDNED-tafel, samen met mijn collega’s, meer de ruimte te krijgen voor leuke, inhoudelijke en spannende gesprekken.”

Het vaste presentatieteam van ‘En Dan Nog Even Dit’ bestaat verder uit Bert Eeftink, Renate Schutte en Dorothee Loorbach. Andre van der Zee is de vaste invaller. De berichten uit de sociale media worden elke uitzending behandeld door Marijke Brouwer, Gerson Veenstra en Janneke Nijland.

`En Dan Nog Even Dit’ wordt elke werkdag op TV Oost uitgezonden om 17.20 uur en elk uur herhaald. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten