Search
Close this search box.

Vierde keer op rij Glazen Huis in Echt–Susteren

3FM start vanaf 18 december het Glazen huis in Leeuwarden. Maar daarnaast zijn er ook veel lokale initiatieven. Op vrijdag 20 december start de vierde editie van het Glazen Huis Echt – Susteren. Drie lokale deejays maken 52 uur lang radio met maar één streven: zoveel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel.

De lokale Glazen Huis actie is ook dit jaar verbonden aan Serious Request. Het Glazen Huis staat op 20, 21 en 22 december in het Centrum van Echt. Martijn Maat, Dennis Sevriens en Johan Meuwissen zullen Serious Request hiermee steunen.

Het Glazen Huis Echt-Susteren is ook dit jaar live te volgen via de Lokale Omroep Echt-Susteren. De radio uitzendingen zijn 24-uur per dag via de radio te beluisteren. De lokale omroep zal ook via Loes-tv 24-uur per dag aandacht besteden aan het Glazen Huis. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten