Lokale Omroep Ameland haalt veel geld op met Glazen Huis

De Lokale Omroep Ameland organiseerde van 12 tot en met 15 december een eigen Glazen Huis op het Kerkplein in Nes. De actie werd samen met Dorpsbelang Nes en Sport Promotie Ameland opgezet. De eindstand was op zondag bij de sluiting van het Glazen Huis Ameland 25.549,82.

Op 20 december wordt het geld via een estafetteloop van Vuurtoren naar Oldehove naar Leeuwarden, naar het 3FM Glazen Huis gebracht. De burgemeester zal samen met zangeres Imca Marina de cheque aan de deejays overhandigen.

De Lokale Omroep Ameland maakte weinig promotie voor het evenement, toch haalde de lokale omroep ruim 25.000.– euro op. Het doel van dit jaar is het voorkomen van kindersterfte door de gevolgen van diarree. Dit is een stille ramp waaraan ieder jaar 800.000 kinderen sterven. Dat zijn 2.200 kinderen per dag. Het Amelander Glazen Huis was tijdens de actie live te volgen op de radio via 89.4 FM en via Kabelkrant Ameland. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email