Search
Close this search box.

Mattie & Wietze gaan voor grootste zender

Mattie Valk en Wietze de Jager hopen van Q-Music ooit de grootste zender te maken. Het jonge duo presenteert op de radiozender een goed beluisterd ochtendprogramma. “Er komt misschien nog wel eens een dip, maar we hebben het gevoel dat we nog niet het onderste uit de kan hebben gehaald”, zegt De Jager in het AD.

“Dat de puzzel van ons programma kennelijk klopt, is het resultaat van hard werken van iedereen bij Q-Music”, denkt de 28-jarige Valk. “Dat verhoogt voor ons wel de druk om te presteren“, vult de 24-jarige De Jager aan. “Ik schrik me soms rot van die enorme posters van ons op straat.”

Het geheim van hun succes is volgens Valk dat er bij het maken van hun programma niet op de luistercijfers is gelet, maar ‘vooral op het product’. “En het nodige vertrouwen“, aldus De Jager.

We mochten onze gang blijven gaan, ook al werd daar af en toe vreemd van opgekeken. Drie uur lang Titanic is niet de meest voor de hand liggende kost.” De twee lieten in oktober de hele film Titanic horen op de radio. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten