Zoek
Sluit dit zoekvak.

NOS op 3 jaaroverzicht op Oudejaarsavond op 3FM

Op Oudejaarsavond (31 december) sluiten NOS op 3-nieuwslezers Bart Jan Cune & Fleur Wallenburg hun nieuwsjaar af op de publieke popzender 3FM. Ze zappen door het jaar met diverse gasten, live muziek, reportages en de finalestrijd om de titel ‘3FM-luisteraar van het jaar’. NOS op 3-nieuwslezers

Te gast zijn onder anderen: acteur Loek Peters (Berry in Penoza), seriekenner Jochgem van der Mel, taalvirtuoos Wim Daniëls, Neerlands Hoop-winnares Louise Korthals en Allard en Huib, die het wel lukten om een hit te scoren met hun Koningslied.

3FM-luisteraar van het jaar
De strijd om de titel ‘3FM-luisteraar van het jaar’ is dit jaar voor het eerst. Na twee voorrondes bij het radio-programma ‘Claudia D’r Op’ zijn twee broers naar voren gekomen als finalisten. De finalestrijd gaat uitwijzen wie het lief en leed van de 3FM-personality’s het beste kent.

Verslaggever Martijn van der Zande blikt met staatssecretaris Sander Dekker van Onderwijs terug op het jaar waarin Nederland te maken kreeg met de grootste examenfraude ooit. Verder een verslag van Arno Leblanc die samen met 3FM game-expert Chantal Koolhoven de virtuele wereld ‘San Andreas’ bezocht. Hierin spelen miljoenen gamers GTA5: de computergame die in 2013 alle records verbrak.

Ook 3FM deejays Giel Beelen, Coen Swijnenberg, Sander Lantinga, Gerard Ekdom, Claudia de Breij, Domien Verschuuren en Michiel Veenstra werpen hun blik op de belangrijkste nieuwsgebeurtenissen van 2013 en kiezen daarbij hun platen van het jaar.

NOS op 3 jaaroverzicht
NOS op 3 jaaroverzicht wordt op 3FM uitgezonden op Oudejaarsavond 18:00 en 20:00 uur. De herhaling is vrijdag 03 januari tussen 20:00 en 22:00 uur. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten