Search
Close this search box.

NTR vernieuwt op Radio 6 Soul & Jazz

Winfried Baijens, Mijke van Wijk en Co de Kloet vullen vanaf januari 2014 de doordeweekse avonden op Radio 6 Soul & Jazz met nieuwe programma’s. Zij brengen veel live muziek, doen de nieuwste ontdekkingen en interviewen toonaangevende artiesten uit de wereld van soul en jazz.

Winfried Baijens zal dagelijks van 19.00 tot 22.00 uur te beluisteren zijn in Winfried draait door. Hij ziet het programma al helemaal voor zich: “Bekende soul- en jazzartiesten komen na hun buitenlandse tours bij mij langs. Met muziek van de nieuwe muzikale helden uit die landen. Als iemand een nieuwe cd uit heeft, hoor je die bij mij als eerste. Ook van luisteraars hoor ik graag hun muzikale ontdekkingen.”

Mijke van Wijk en Co de Kloet gaan voor het eerst samen een live radioprogramma presenteren. In Mijke & Co, van 22.00 tot 01.00 uur, laten zij veel live concerten uit binnen- en buitenland horen. Artiesten komen vertellen over hun nieuwste projecten en er is een wekelijks live podium waar publiek gratis bij kan zijn.

“Mijke en ik zijn de ambassadeurs van de levende muziek. Wij gaan het hele land door om op bekende en onbekende podia concerten op te nemen en nieuwe artiesten te ontdekken”, zegt Co de Kloet. Mijke van Wijk vult aan: “Ik heb ontzettend veel zin om samen met Co hét live-programma van de Nederlandse radio te gaan maken. Wij zetten ons allebei al jaren in voor live muziek op de radio en bundelen nu de krachten. Dat moet wel goed worden!”. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten