Search
Close this search box.

Q-music sluit zich ook aan bij The Media Exchange

Sinds kort is ‘The Media Exchange’ van start gegaan. Dat is een onafhankelijk automated trading platform waarop mediabureaus reclamezendtijd van digitale radiostations kunnen inkopen. Q-music is één van de deelnemende radiostations. The Media Exchange biedt een technologisch platform waardoor digitale radio ‘real time’ en in absolute aantallen kan worden gemeten.

Q-music start met automated trading van reclamezendtijd op de digitale stations

Rob Beijersbergen – Verkoop directeur Q-music: “Bij Q-music zijn we continue actief om voor adverteerders en mediabureaus impactvolle campagnes op radio te realiseren. Met onze recent gelanceerde online zenders Q-music non-stop en Het Foute Uur Non-stop kunnen adverteerders via automated trading hun doelgroepen op een efficiënte wijze bereiken. Het bereik van deze zenders is groot. Q-music non-stop is de 10e grootste zender op Nederland.fm. The Media Exchange biedt ons met hun platform de mogelijkheid in te spelen op de vraag van onze klanten en voor ons dus een logische stap.”

Automated trading
Het automatisch verhandelen van advertentieruimte is een groeiend specialisme binnen de online advertentiemarkt. Automated trading is een geautomatiseerd proces waarbij publishers hun voorraad aanbieden en adverteerders hun voorraad kopen via geautomatiseerde, geïntegreerde systemen. Het is een andere manier van het verkopen en inkopen van advertentieruimte. In tegenstelling tot de meer handmatige verkoop via het sales team, gaat het via automated trading zoveel mogelijk geautomatiseerd. Het doel is om de operationele efficiënte te verhogen, waste te minimaliseren.

Arthur Hoogendijk – CEO The Media Exchange: ”We zijn heel blij om de digitale stations van Q-music te mogen toevoegen aan de portfolio van The Media Exchange, het onafhankelijke automated trading platform voor radio. Met deze mooie zenders van Q-music wordt het bereik en het aantal A-merken verder uitgebouwd.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten