Search
Close this search box.

Radio A-FM en Altena TV organisteren weer een Glazen Etalage

Radio A-FM, de lokale omroep in het Land van Heusden en Altena, te ontvangen in de ether op 107.1 en 107.8 FM, organiseert voor de tweede keer De Glazen Etalage samen met Altena TV. De actie is gebaseerd op het glazen huis van de landelijke radiozender 3FM.

Vrijdag 13 december om 09.00 uur start de tweede editie van De Glazen Etalage. Vorig jaar haalde de organisatie ruim 11.000 euro op. Deze opbrengst werd opgehaald door onder andere het draaien van verzoekplaten.

Dit jaar zal de Glazen Etalage plaatsvinden op vrijdag 13 en zaterdag 14 december 2013. Het radio –en tv spektakel start vrijdagmorgen om 09.00 uur en zal met een grote finale eindigen rond 18.00 uur op zaterdagavond. Tal van artiesten, regionale en nationale prominenten hebben hun medewerking al toegezegd en de veiling.

Alles is te beluisteren op Radio A-FM en via Ziggo TV kanaal 40. De Glazen Etalage staat deze keer in Molenkade in Dussen. Dit jaar focust de Glazen Etalage zich, evenals de landelijke actie Serious Request in Leeuwarden van 3FM, op 800.000 kinderen die jaarlijks onnodig sterven door diarree. Een stille ramp waar het Rode Kruis zich hard voor maakt. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten