Bedankfeest prinses Beatrix zaterdag live op Ned1

Via de NOS is zaterdagavond Nederland 1 het bedankfeest voor Beatrix live te volgen. Het tv-programma bestaat uit muziek en dans. Gewone en bekende Nederlanders brengen op deze avond in Ahoy bijzondere muzikale odes aan de voormalig koningin.

Het feest is zaterdag 1 februari, 20.30 tot 21.55 uur live te zien op Nederland 1. Het feest zou oorspronkelijk worden gehouden op 14 september vorig jaar, maar werd in verband met het overlijden van prins Friso uitgesteld. De presentatie van de uitzending ‘NOS Beatrix met Hart en Ziel’ is in handen van Astrid Kersseboom.

De meeste leden van het koninklijk huis zijn zaterdag aanwezig bij het dankfeest in Ahoy voor Beatrix als koningin. Volgens de tv-zender geven koning Willem-Alexander en koning Máxima in ieder geval acte de présence, net als veel andere familieleden. De kleinkinderen van prinses Beatrix zijn waarschijnlijk niet aanwezig, net als prins Bernhard, prinses Annette en prinses Aimée.

Op het dankfeest brengen ‘gewone’ Nederlanders onder leiding van de artistiek leider van het Nederlands Blazers Ensemble een muzikale ode aan de voormalig Koningin. Verder zijn er optredens van Corpus Acrobatics en het Nederlands Dans Theater. Het programma in Ahoy biedt alleen plaats voor genodigden.

Ivo Niehe
Prinses Beatrix viert vrijdag ook haar verjaardag. Daarom komt Ivo Niehe vanavond op Nederland 1 met een speciale TV Show: Thank You Beatrix. In een speciale uitzending halen regeringsleiders, staatshoofden en politieke kopstukken herinneringen op aan hun ontmoetingen met koningin Beatrix. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email