Search
Close this search box.

Carnaval op Omroep Brabant start vrijdag 28 februari

Carnaval in Brabant zal dit jaar weer traditiegetrouw starten met ‘3 Uurkes Vurraf’ op vrijdag 28 februari om 15.00 uur. ‘3 Uurkes Vurraf’ betekent drie uur lang de allerbeste en meest populaire carnavalsmuziek van 2014. Omroep Brabant zal dit live uitzenden vanuit hotel Pullman Eindhoven Cocagne.

Optredens zijn er dit jaar van onder andere: Vader Abraham, De Deurzakkers, Alpenzusjes , Arie Ribbens, Ria Valk, Gebroeders Ko, Rene Schuurmans, Dorini’s, Lawineboys, Feestteam en de winnaar van Kies je Kraker 33.

Luisteraars van Omroep Brabant kunnen dit jaar kans maken op kaarten door zich hier in te schrijven. Het feest is live te volgen via TV, Radio en via de website van Omroep Brabant. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten