Search
Close this search box.

‘De Grote Improvisatieshow’ met Froukje, Tijl en Ruben

RTL 4 start in het nieuwe seizoen op zaterdagavond met ‘De Grote Improvisatieshow’ met Tijl Beckand en Ruben van der Meer. Onder presentatie van Froukje de Both zorgen Tijl en Ruben voor hilarische tv tussen 22.00 uur en 23.00 uur door middel van bekende maar ook nieuwe spellen.

Voortgestuwd op de meest onmogelijke suggesties van het publiek creëren Tijl en Ruben met hun gastspelers een voorstelling die altijd weer uniek en onvoorspelbaar is. De meesters van de improvisatie weten een paar kleine aanwijzingen om te vormen tot een hilarische scène of opvallend liedje.

Tijl en Ruben worden wekelijks bijgestaan door goede bekenden uit het vak zoals Rick Paul van Mulligen, Arie Koomen, Wilko Terwijn en Jamai Loman. Ze krijgen ondersteuning van een nieuw talent: Alex Ploeg. Als speciale gast komt Ruben Nicolai voorbij en gaan onder andere Gers Pardoel, Zirmra Geurts, Gordon, Lucille Werner en Sylvia Geersen het improvisatieavontuur aan.

Naast klassiekers als ‘ik wil graag zien…’ en ‘het sollicitatiegesprek’ kent dit seizoen ook nieuwe spellen, zoals ‘de kabouterbank’, ‘de presentatie’ en ‘een dag uit het leven van…’.

Nieuw is dit jaar ook dat Froukje de Both de presentatie voor haar rekening neemt. Zij volgt Jojanneke van den Berge die het afgelopen seizoen voor haar rekening nam. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten