Search
Close this search box.

Groot Nieuws Radio krijgt ook uitzending gemist

Luisteraars van het christelijke radiostation Groot Nieuws Radio kunnen vanaf vandaag via een nieuwe website alle uitzendingen ook terugluisteren. Hiermee gaat volgens het radiostation de wens van veel luisteraars in vervulling. Deze functie is binnenkort alleen gratis te gebruiken voor vrienden (donateurs) van Groot Nieuws Radio.

De nieuwe website is vanaf nu voor de omroep meer dan een visitekaartje geworden. Directeur Nico Schipper: “Inhoud en vormgeving zijn niet vergelijkbaar met de oude website. Deze website is actueler en bevat veel achtergrondinformatie voor onze luisteraars en biedt volop mogelijkheden voor interactie. Het is echt een ontmoetingsplek”.

Luisteraars vragen volgens om informatie en interactie. Groot Nieuws Radio, te horen via de middengolffrequentie 1008 kHz, speelt daar in 2014 op in. Programma’s en presentatoren hebben eigen pagina’s die nieuws en achtergronden bieden en luisteraars stimuleren om te reageren.

Schipper: “Een crossmediale aanpak is niet langer een innovatief aardigheidje, maar noodzakelijk voor de verbinding met luisteraars. Facebook gebruiken we voor de persoonlijke contacten met presentatoren en Twitter voor actuele en snelle informatie. De luisteraars van Groot Nieuws Radio zijn enorm betrokken en willen dat ook graag uiten. Dan is het leuk als er rechtstreeks onderling contact is tussen luisteraars en presentatoren. Zo’n community is belangrijk voor een duurzame band”. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten