Inzendingen voor Lokale Omroep Awards tot 1 maart

De Olon (Organisatie van lokale omroepen in Nederland) zal op vrijdag 6 juni 2014 de ‘Lokale Omroep Awards’ voor de zesde keer uitreiken in Hilversum. Dit zijn de prijzen (voor radio en tv-programma’s) voor de publieke lokale omroepen in Nederland.

De inschrijving voor de Lokale Omroep Awards is inmiddels gestart. Inzenden kan tot 1 maart 2014.

Er zijn Lokale Omroep Awards te winnen in de volgende categorieën: Radioprogramma, Televisieprogramma, Nieuws & Actualiteiten, Crossmediaal gebruik en Presentatietalent. Iedere inzending dingt ook mee naar de titel De Lokale Omroep van het Jaar 2014.

Omroepen die mee willen doen kunnen zich opgeven bij de Olon. De inzendingen worden beoordeeld door een deskundige jury. Alle ingezonden programma’s worden gepubliceerd op de OLON website. In iedere categorie is € 1.000,-  aan prijzengeld te winnen. De uitreiking is op vrijdag 6 juni 2014 in Hilversum. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email