Jan Paparazzi weer terug bij Radio Veronica

Jan Paparazzi is vanaf vrijdagavond weer te horen bij Radio Veronica. Hij wordt de sidekick van Martijn Muijs tijdens de vrijdagavondshow tussen 21.00 en 00.00 uur. Jan Paparazzi was eerder de vaste sidekick van Robert Jensen bij Veronica FM, Yorin FM en daarna bij Radio Veronica.

Samen met Patrick Kicken presenteerde Paparazzi in het verleden ook de ochtendshow bij Radio Veronica. Tot voor kort maakte hij een radioprogramma bij de landelijke volkszender RADIONL. Wegens sterke bezuinigingen moest Jan Paparazzi, een pseudoniem voor Jan Zwart, na een half jaar bij RADIONL vertrekken.

Jan Paparazzi: “Radio Veronica is toch het radiostation waar altijd iets gebeurt en waar humor een belangrijke plaats inneemt. Niet alleen bij bijvoorbeeld Patrick Kicken of Rob van Someren in de middag. Ook in de avond geef ik samen met Martijn Muijs hoe dan ook de lachgarantie af. Zeker weten!”

Martijn Muijs: “Jan is een radioheld die al een tijdje niet meer te horen was op de nationale radio. Gelukkig komt daar nu verandering in! Ik vind het heel tof om samen met hem een programma met het ultieme weekendgevoel te gaan maken. Want als Jan er is, is het altijd lachen!” [Radiowereld.NL]