Search
Close this search box.

Koefnoen ook in 2014 en 2015 bij de Avro

Koefnoen zet de samenwerking met de Avro voort in 2014 en 2015. TV-makers Owen Schumacher en Paul Groot maken voor het satirische programma twee nieuwe seizoenen, waarin de actualiteit opnieuw centraal staat. Later dit jaar start alweer de dertiende reeks van het tv-programma Koefnoen.

Schumacher en Groot: “Al tien jaar maken wij het programma Koefnoen. De omroep biedt ons alle vrijheid om te maken wat we willen, en met wie we dat willen. Het programma heeft een format dat nergens knelt: we kunnen het per seizoen een beetje aanpassen en opfrissen. En de actualiteit verveelt nooit, dus het is een voorrecht en een groot plezier om de komende twee jaar weer nieuwe afleveringen te mogen maken.”

Remco van Leen, Mediadirecteur Avro / Tros: “We zijn zeer tevreden dat de samenwerking met de makers van Koefnoen de komende twee jaar wordt voortgezet. Na tien jaar is het programma nog altijd erg populair bij het publiek. Wat mij betreft is Koefnoen een unieke combinatie van inhoud en humor.”

De Slimste Mens
Owen Schumacher mag zich overigens de komende tijd ook De Slimste Mens noemen. De stand-upcomedian versloeg vrijdag in de finale van het NCRV-programma Jeroen Kijk in de Vegte en Margriet van der Linden. De 46-jarige Schumacher kreeg een oorkonde uit handen van cabaretier Pieter Derks, de winnaar van de vorige editie. ” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten