Search
Close this search box.

Nationale IQ Test 2014 op Nederland 1

De publieke omroep BNN komt eind januari weer met een Nationale IQ Test. TV-persoonlijkheid Kelly van der Veer, presentator Willibrord Frequin, visagist Thijs Willekes en columnist/ advocaat Prem Radhakishun willen graag testen of hun IQ door de jaren heen hoger is geworden.

Scoren ze beter dan wat er bij eerdere edities uit is gekomen? Vier andere BN’ers vertegenwoordigen een groep met een ‘dom imago’ en willen laten zien dat dit vooroordeel niet klopt. Deze namen worden later bekendgemaakt.

Ook de vakken met vuilnismannen, beveiligers, blondjes, nagelstylisten en studenten krijgen de kans zich te revancheren. De Nationale IQ Test 2014 wordt gepresenteerd door BNN voorzitter Patrick Lodiers en presentator Valerio Zeno en is 29 januari om 20.30 uur te zien bij BNN op Nederland 1.

Patrick: ‘Na afloop van een IQ Test staan er in de bar altijd een paar mensen te glunderen, terwijl andere BN’ers zwaar staan te balen omdat ze niet zo’n Einstein zijn als ze hadden gedacht. Het zou toch onwaarschijnlijk zijn als ik met die laatste groep nu het glas kan heffen op hun briljante bovenkamer!’ [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten