Search
Close this search box.

Radio 2 zoekt beste musicalnummers voor Musical Top 50

Sinds een aantal jaren organiseert het Radio 2-programma Musical Moods ‘de Musical Top 50’. Wie wordt de opvolger van Willemijn Verkaik in 2013. Radio 2 vraagt ook in 2014 luisteraars weer te stemmen op de beste musicalnummers.

Tot en met maandag 27 januari 2014 kan iedereen stemmen op zijn of haar drie favoriete musicalnummers uit de keuzelijst. Deze lijst bestaat uit honderden verschillende musicalnummers die sinds 1960 in Nederland te zien zijn geweest en waar een opname van bestaat. De keuzelijst is samengesteld door musicalkenner Maxim Bezembinder, de vaste samensteller van Musical Moods.

Uitzending Musical Top 50 2014
De Musical Top 50 is te horen in de vier Musical Moods-uitzendingen van februari 2014. Deze lijst met de beste musicalnummers, afgewisseld door interviews met musicalsterren wordt gepresenteerd door Frits Sissing, ieder weekend in de nacht van zondag op maandag van 00.00 tot 01.00 uur. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten