Search
Close this search box.

‘RTL Late Night’ maandag terug na winterstop

‘RTL Late Night’ is maandag (13 januari) terug op tv na een korte winterstop. Elke doordeweekse dag schuiven er tussen 22.30 en 23.30 uur weer diverse bekende maar ook onbekende gasten aan bij Humberto Tan. De gasten en onderwerpen hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn actueel, relevant en hebben een persoonlijke touch.

Luuk Ikink houdt de kijker weer op de hoogte van zijn laatste nieuws, opmerkelijke fragmenten uit de media en de laatste hypes van het internet.

Op de eerste avond zijn onder andere Carlo Boszhard en Irene Moors te gast. Verder komt ‘Rijdende Rechter’ Frank Visser langs. De rest van de week zullen onder meer Daan Schuurmans, Jessica Villerius en Mike Boddé hun opwachting maken in ‘RTL Late Night’.

Vrijdagavond komt ‘RTL Late Night rechtstreeks uit Ahoy waar het programma geheel in het teken van de ‘Vrienden van Amstel’ zal staan met onder andere Guus Meeuwis, Miss Montreal en Xander de Buisonjé.

Humberto Tan stopt direct met de presentatie van RTL Late Night zodra hij er geen plezier meer in heeft. Ook immens succes in de kijkcijfers kan hem in dat geval niet op andere gedachten brengen. Dat zegt de 48-jarige presentator. Tan blijft RTL Late Night presenteren ‘zolang het leuk blijft’. “Al rijzen de kijkcijfers de pan uit, als ik er geen lol meer in heb, stop ik“, stelt hij. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten