‘RTL Late Night’ tijdens Spelen in Sotsji vanuit Olympisch Stadion

‘RTL Late Night’ komt vanaf vrijdag 31 januari tot en met vrijdag 21 februari live vanaf ‘De Coolste Baan van Nederland’ in het hart van het Olympisch Stadion te Amsterdam. Vanaf de start van De Olympische Spelen in Sotsji besteedt ‘RTL Late Night’ elke dag op RTL4 aandacht aan wat er in Sotsji gebeurt.

Dit gebeurt via bijdragen van een eigen ploeg rechtstreeks vanuit Sotsji maar ook met sport gerelateerde gasten aan tafel bij Humberto van maandag tot en met vrijdag tussen 22.30 en 23.30 uur.

Peter van der Vorst vervangt Humberto Tan
Op dagen dat er Nederlandse schaatsers actief zijn op de Spelen, schuiven afwisselend oud-olympisch schaatssters Barbara de Loor en Annamarie Thomas aan vergezeld door oud-lschaatser Ben van de Burg. Op vrijdag 7 en maandag 10 februari komt Humberto zelf met een bijdrage vanuit Sotsji. Zijn plek in Nederland wordt op deze twee avonden overgenomen door Peter van der Vorst. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email