Search
Close this search box.

Sky Radio lanceert nieuwe app en drie themazenders

Sky Radio komt met een nieuwe app. De mobiele app heeft een compleet nieuw design gekregen, beschikbaar voor iPhone, Android of tablet. Naast het luisteren naar Sky Radio biedt hij andere praktische zaken zoals nieuws, flitsinformatie en een lijst met tankstations waar je goedkoop kunt tanken. Android gebruikers kunnnen de wekker op Sky Radio instellen, iPhone gebruikers niet.

Via de nieuwe Sky Radio app kan naast de reguliere Sky Radio stream ook naar Sky Radio Summerhits, Sky Radio Lovesongs én het hele jaar door naar Sky Radio Christmas worden geluisterd. Nieuw is de introductie van de extra kanalen Sky Radio Hits, Sky Radio 90’s én Sky Radio Lounge.

Sky Radio Hits op DAB+
Het nieuwe themakanaal Sky Radio Hits is vanaf vandaag ook via DAB+ te beluisteren. Eerder waren de extra themakanalen Sky Radio Lovesongs en Sky Radio The Christmas station al via digitale etherradio te ontvangen. Daarnaast is Sky Radio 101 FM natuurlijk ook via DAB+ te beluisteren.

Wereldprimeur
Sky Radio biedt met de nieuwe app als eerste radiostation ter wereld de mogelijkheid om, door middel van een ‘personaliseer dit station’-knop, de verschillende players op de app persoonlijk af te stemmen.

Als exclusieve feature kun je aangeven of je een track vaker wilt horen, juist niet meer wilt horen of even wilt skippen als je er op dat moment geen zin in hebt. Sky Radio leert zo de muzieksmaak van de gebruiker kennen. De slimme players passen de playlist helemaal op smaak aan en houden daarbij zelfs rekening met het tijdstip van de dag, de actualiteit en de locatie. De nieuwe players zijn beschikbaar voor alle moderne webbrowsers, iPhone, iPad, Android smartphones en tablets.

Charley Moolhuizen, Digital Director Sky Radio: “We zijn erg trots dat we de nieuwe Sky Radio mobiele app aan onze luisteraars beschikbaar kunnen stellen. We hopen dat veel mensen de exclusieve app ontdekken en via hun mobiel van de verschillende muziekstreams zullen genieten. En dat daarnaast de Sky Radio app door de uitgebreide functies andere applicaties op je mobiel overbodig maakt!’. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten