Top 200 van de Jaren 60 in februari op Radio 5

De publieke radiozender Radio 5 Nostalgia komt in februari met een nieuwe ‘Week van de Jaren 60’. Aan het einde van deze week is ook de ‘Top 200 van de Jaren 60’ te horen. Deze wordt samengesteld door Radio 5 en de lusiteraars van het radiostation. De Top 200 is onderdeel van de ‘Week van de Jaren 60’ op Radio 5 Nostalgia.

De Radio 5 programma’s, voor alle luisteraars van 55 jaar en ouder, blikken van zaterdag 1 tot en met vrijdag 7 februari terug met nieuws en verhalen uit die tijd en luisteraars horen zeven dagen lang evergreens uit het decennium.

Luisteraars kunnen tot donderdag 6 februari 12.00 uur stemmen op favoriete platen uit de jaren 60, die door de jaren heen populariteit hebben behouden.

Op vrijdag 7 februari tussen 07.00 en 18.00 uur is de Top 200 te horen, de tweehonderd meest gekozen evergreens. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email