Search
Close this search box.

Viktor Brand presenteert Hoeveel ben je waard?

Viktor Brand doorbreekt volgens SBS6 het laatste taboe. Nederland gaat praten over geld in Hoeveel ben je waard? Acht weken lang gaat Viktor, samen met financieel expert Jacqueline Zuidweg en boedelmakelaar Eric Branger, in gesprek met willekeurige Nederlanders. De vraag: hoeveel dénken zij zelf dat ze waard zijn?

Na een voorzichtige inschatting wordt de volledige boekhouding doorgelicht en krijgen de kandidaten uiteindelijk het ‘echte antwoord’. Het resultaat is boeiend en soms zelf schokkend: zelden schatten mensen hun waarde juist in. Hoeveel ben je waard? is vanaf 8 januari 2014 om 21.30 uur te zien bij SBS6.

Hoeveel ben je waard?
De rekensom is eigenlijk eenvoudig en toch ook heel interessant: als je je huis en al je bezittingen verkoopt, je leningen aflost met je spaargeld, hoeveel ben je dan waard? Tijdens het uitpluizen van de financiële administratie van de gewone Nederlanders in het tv-programma, komt er heel wat aan het licht. Vaak krijgen kandidaten een spiegel voorgehouden die hun blik op de toekomst totaal verandert. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten