24 uur per dag carnaval op Omroep Brabant

Omroep Brabant staat vanaf vrijdagmiddag (28 februari) tot en met dinsdagavond (4 maart) 24 uur per dag in het teken van carnaval op radio en tv. Omroep Brabant heeft hiervoor een record aantal verslaggevers ingezet die heel Brabant af reizen op zoek naar de leukste feesten en grappigste carnavalsvierders.

Fijnfisjenie Café
Op TV doet Omroep Brabant dit jaar alle carnavalsdagen vanaf 13.00 uur live verslag van carnaval. Niet alleen publiek is welkom, maar er komen ook studiogasten, verslaggevers (zoals Maud Hawinkels) gaan op pad in heel de provincie, de mooiste optochten, de leukste clips uit 3 Uurkes Vurraf, de beste tonpraters en vooral heel veel feestvierende Brabanders zijn te zien in Fijnfisjenie Café.

Carnavalsoptochten
Ook voor de carnavalsoptochten is er weer veel aandacht op TV en internet. De optochten van Eindhoven (zaterdag), Tilburg (zondag), Den Bosch (maandag) en Bergen op Zoom (dinsdag) zijn live te volgen. De optocht in Roosendaal is zaterdag om 16.30 uur te zien en de lichtjesoptocht van Standdaarbuiten zaterdagavond vanaf 19.30 uur. Die dag doet Omroep Brabant dus tot 21.30 uur live verslag. Nieuw dit jaar is de live uitzending van Kruikenstad in Koor, op carnavalsmaandagavond in Tilburg.

3 Uurkes Vurraf
De aftrap van het Brabantse carnaval is traditiegetrouw “3 Uurkes Vurraf”: drie uur lang de allerbeste en meest populaire carnavalsmuziek van 2014. Live vanuit hotel Pullman Eindhoven Cocagne. Op vrijdagmiddag 28 februari om 15.00 uur start de live uitzending van 3 Uurkes Vurraf vanuit hotel Pullman Eindhoven Cocagne.

Dweilradio
Ook op radio is het 24 uur per dag carnaval. Vanaf vrijdagmiddag 12.00 uur wordt de Kies je Kraker 33 gedraaid met daarin de grootste carnavalskrakers van 2014 gekozen door de luisteraars van Omroep Brabant. Vanaf 15.00 uur is de live uitzending van 3 Uurkes Vurraf en vervolgens alle dagen van 09.00 uur tot 18.00 live dweilradio.

Daarnaast is er vanaf vrijdagavond tot en met maandagavond elke nacht tussen 00.00 – 03.00 uur live radio in “Brabantse Nachten Zijn Lang”. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email