ABN AMRO World Tennis Tournament gratis te zien op Sport1

Het ABN AMRO World Tennis Tournament is dit jaar – voor iedereen die digitale televisie kijkt via onder meer Ziggo, UPC en KPN – gratis te zien. Speciaal voor dit toernooi zullen de meeste distributeurs het kanaal Sport1 Tennis beschikbaar maken van 10 tot en met 16 februari.

Titelverdediger Juan Martín del Potro is één van de zeven door Richard Krajicek vastgelegde top-12 spelers. Ook maken naast de winnaar van de Australian Open, Stanislas Wawrinka, bekende namen als Tomas Berdych, Richard Gasquet, Jo-Wilfried Tsonga, Milos Raonic, Tommy Haas en Grigor Dimitrov hun opwachting in Ahoy. De Nederlandse inbreng wordt gevormd door Igor Sijsling en Thiemo de Bakker.

Het ABN AMRO WTT op Sport1 Tennis is bij de diverse providers op de volgende kanalen te zien: UPC. Ziggo, KPN, Caiway, Tele2, Telfort en XS4ALL. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email