Commerciële zender Dolfijn FM op Curacao maakt doorstart

De commerciële zender Dolfijn FM heeft een doorstart gemaakt. Het gaat inmiddels weer erg goed met het radiostation op de Nederlandse Antillen. Dolfijn FM is eind 2013 overgenomen door een investeerders maatschappij die onder andere ook distributeur zijn van Amstel en Heineken op Curacao en tevens eigenaar zijn van Mambo beach, de grootste beachclub van Curacao.

Dolfijn FM zal niet veel veranderen, het dj-team wat er zit, blijft en zal versterkt gaan worden. Het gaat inmiddels zo goed dat de zender weer een nieuwe deejay zoekt via Facebook.,

Dolfijn FM zal dit jaar wl een nieuwe vormgeving krijgen en het format gaan aanscherpen. Daarnaast zal Dolfijn FM meer activiteiten organiseren zoals Dolfijn FM On the beach. Op 22 maart is er onder ander een concert van Kris Berry live op Dolfijn FM Beach. Ook komt Dolfijn FM mogelijk met een eigen magazine. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email