Dennis Weening presenteert vanaf maandag The Hit

[Update] Dennis Weening is vanaf maandag (24 februari) te zien in het nieuwe RTL 5-programma The Hit, waarin liedjesschrijvers hun nummers proberen te verkopen aan Nederlandse en internationale artiesten. Ruud Feltkamp presenteert het backstagegedeelte.

In The Hit leggen songwriters hun zelfgeschreven nummer voor aan bekende artiesten, die vervolgens kiezen welk liedje ze inzingen en als single uitbrengen.

Aan de acht afleveringen van The Hit doen zestien artiesten mee, zoals Sandra van Nieuwland, George Baker, Desray, Eva Simons en Ben Saunders.

Weening: “Het is een muziekprogramma waar ik mijn tanden in kon zetten. Ik vind dat ik het onwijs goed heb gedaan.” In de toekomst wil de presentator graag een groter programma presenteren. “Een grote show met showgirls lijkt me leuk.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email