Everybody Dance Now vrijdag terug bij RTL4

Everybody Dance Now is vanaf vrijdag (28 februari) elke vrijdag weer terug bij RTL 4. Van hiphop tot house en van popping tot latin. Acht weken lang staan de leukste, mooiste, ontroerendste dansen centraal bij de grootste familiezender van Nederland.

De eerste uitzending tussen 20.30 uur en 22.30 uur wordt weer geopend door de juryleden zelf. Lieke van Lexmond, Jan Kooijman en Dan Karaty claimen zelf de dansvloer, waarbij het vooral uniek is om Dan in actie te zien. Nooit eerder liet hij zich nog verleiden tot een dance performance op Nederlandse tv.

In ‘Everybody Dance Now’ hebben alle dansfanaten maar één ultiem doel: het jurytrio imponeren met hun moves. Vorig jaar wist de toen elfjarige Justen Beer de jury te imponeren met zijn breakdance act. Hij sleepte de titel in de wacht en viel met zijn deelname aan ‘Everybody Dance Now’ zelfs op bij het management van De presentatie ligt in handen van Chantal Janzen.

In de finale liveshow op 18 april wordt bekend wie zich de meest entertaining dansact van Nederland mag noemen en er vandoor gaat met de hoofdprijs van 25,000 euro.

Gemiddeld trok het eerste seizoen van het succesvolle dansprogramma elke vrijdagavond 1,6 miljoen kijkers en behaalde het in doelgroep Boodschappers 20-49 jaar een marktaandeel van 26 procent. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email