Frans Timmermans en John Legend in College Tour bij NTR

[Update] Minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans (PvdA) en zanger John Legend zijn dit seizoen de laatste twee gasten van het tv-programma College Tour met presentator Twan Huys. De afleveringen worden begin maart opgenomen in Amsterdam voor de NTR.

De omroep prijst de 52-jarige Timmermans om zijn talenknobbel en transparantie als minister. Vierhonderd studenten kunnen de PvdA-minister op 11 maart aan de tand voelen. Het programma wordt drie dagen later uitgezonden.

De Amerikaan John Legend is op 9 maart te gast in het programma. De zanger van All of Me wordt ondervraagd op bekend terrein. De 35-jarige zanger wordt onderworpen aan het vragenvuur in poptempel de Melkweg in Amsterdam. Het programma wordt op 28 maart uitgezonden.

In College Tour mogen studenten vragen afvuren onder leiding van Twan Huys. Ruim vijftig grote namen uit binnen- en buitenland waren al te gast sinds de eerste uitzending in 2007. Onder hen bijvoorbeeld A.F.Th. van der Heijden, Richard Gere, Sting, Mark Rutte, Desmond Tutu, Malala Yousafzai, Sir Richard Branson, Matthijs van Nieuwkerk, Shimon Peres, Whoopi Goldberg, Carice van Houten, Guus Hiddink, Robbie Williams en de Dalai Lama. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email