Guido Weijers verzorgt eerste oudejaarsconference RTL 4

Cabaretier Guido Weijers verzorgt dit jaar ‘De Oudejaarsconference 2014’ voor RTL 4. Voor de familiezender is dit de eerste oudejaarsconference sinds de start in 1989. Daarnaast wordt ook Guido’s huidige theatervoorstelling ‘V’ door RTL 4 uitgezonden. Dat zal in 2015 gebeuren.

Guido Weijers: “Het is een grote eer om voor het succesvolle RTL 4 ‘De Oudejaarsconference 2014’ te mogen produceren. Als cabaretier ben ik altijd onafhankelijk geweest en dat blijft nu ook zo. Ik ben dankbaar dat RTL vertrouwen in mij heeft. Ik wil mensen vooral verwonderen, verbazen en natuurlijk heel hard laten lachen.”

Erland Galjaard: “Guido gaat zowel voor de snelle grap als voor de boodschap. De mix van slimme doordenkertjes en z’n recht voor z’n raap humor maakt hem geliefd bij een breed publiek en daarom past hij perfect bij RTL 4. Ik heb er alle vertrouwen in dat het een hele mooie oudejaarsconference wordt.”

Guido Weijers
In 2000 brak Weijers door als winnaar van de Publieksprijs op het Camerettenfestival. Sindsdien heeft hij zowel in het theater als op tv een miljoenenpubliek opgebouwd. Zesmaal eerder werd een oudejaarsconference van hem uitgezonden. Momenteel tourt hij langs de theaters met zijn voorstelling ‘V’, die zowel van het publiek als van de pers lovende kritieken krijgt.

RTL 4 zond de afgelopen jaren al theatershows uit van Najib Amhali, Brigitte Kaandorp en Hans Teeuwen. Daarnaast zijn Jeroen van Koningbrugge, Peter Heerschop, Viggo Waas, Najib Amhali, Ruben van der Meer, Tijl Beckand, Richard Groenendijk, Ali B, Raoul Heertje en Thomas Acda zowel in het theater als in een RTL 4-programma’s te zien. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email