Hoofdrolspeler Hoffman uit The Boat That Rocked overleden

Philip Seymour Hoffman is overleden. Hij was één van de hoofdrolspelers in The Boat That Rocked. De piratenspeelfilm was voor het eerst te zien in de Nederlandse bioscopen in 2009. De film speelt zich af in de jaren ’60 en gaat over de zeezender ‘Radio Rock.

‘The Boat That Rocked’ is een hilarische feel good comedy van Richard Curtis (maker van o.a. Notting Hill, Bridget Jones en Love Actually) met de sterrencast Philip Seymour Hoffman, Bill Nighy, Rhys Ifans, Nick Frost en Kenneth Branagh.

De film laat zien hoe een paar deejays in de jaren zestig met hun swingende piratenzender en miljoenen idolate fans het opnemen tegen de gevestigde orde en geschiedenis schrijven. Opnamen voor de film zijn gemaakt op het schip Rock Radio dat vroeger gebruikt werd door Hospitaal Kerkschip De Hoop. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email