John Van Den Heuvel bevrijdt meisjes van loverboys op RTL 5

In het najaar van 2014 snijdt RTL 5 een belangrijk thema aan in het nieuwe programma ‘Bevrijd Uit De Greep Van Een Loverboy’, gepresenteerd door misdaadverslaggever en presentator John van den Heuvel.

In Nederland worden jaarlijks meer dan 1500 (minderjarige) meisjes slachtoffer van een loverboy: pooiers die meisjes via verleidingstechnieken inpalmen om hen in de prostitutie of bij andere illegale activiteiten uit te buiten. De meisjes worden op vakkundige wijze losgeweekt van hun omgeving en zijn emotioneel volledig afhankelijk van hun loverboy.

John van den Heuvel zoekt voor zijn nieuwe programma nog kandidaten, families en vriendinnen die hun dochter, zus of vriendin zijn kwijtgraakt aan een loverboy kunnen nu de hulp inroepen van John van den Heuvel.

In ‘Bevrijd Uit De Greep Van Een Loverboy’ spoort hij samen met een team van deskundigen meisjes op die in de greep zijn van zo’n loverboy. Met een zorgvuldig plan van aanpak en een nauwkeurige voorbereiding wordt daadwerkelijk een reddingspoging gedaan om de meisjes te bevrijden. John helpt vervolgens ook bij het herstellen van het contact met haar familie en haar na de bevrijding uit handen te houden van de loverboy.

Families die dringend hulp zoeken of mensen die iemand kennen die hulp nodig heeft, kunnen meer informatie vinden op de website RTL.nl/loverboy. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email