Jury TV-Beelden reageert op zeer felle kritiek Gordon

Geer en Goor zijn niet te ordinair voor de TV-beelden. Dat heeft Boris van der Ham, de voorzitter van de jury achter de televisievakprijs, woensdag gezegd tegen The Post Online. “Wij zijn waarschijnlijk te ordinair voor de gevestigde orde”, had Gordon dinsdag nog via Twitter gespuwd toen bleek dat hij en Joling niet waren genomineerd.

De vakjury bestaat uit mensen die werken bij publieke en commerciële tv-zenders en vakmensen van grote productiemaatschappijen“, reageert Van der Ham. Het oud-Kamerlid voor D66, tevens voormalig theateracteur, noemt Gordons beweringen ‘onzin’.

“Kijk naar de jury“, gaat Van der Ham verder. “Daar zit echt iedereen in.” Hij laat weten zelf ook een fan te zijn van Geer en Goor: Effe Geen Cent te Makken, het programma dat de twee maakten voor het Nationaal Ouderenfonds.

De televisievakprijs, geen publieksprijs, wordt op 3 maart 2014 uitgereikt. Onder anderen All You Need Is Love, The Voice of Holland en Ik Hou van Holland zijn wel in de race. Die zijn genomineerd in de categorie beste grote showprogramma. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email