Justine Huffmeijer wordt programmacoördinator RTL 5

Justine Huffmeijer gaat aan de slag als programmacoördinator bij RTL 5. Huffmeijer gaat zich vanaf 1 juni 2014 bezighouden met het begeleiden van projecten bij de zender, maakte RTL Nederland maandagmiddag bekend. De afgelopen vier jaar was Huffmeijer zenderdirecteur van NET5 van concullega SBS Broadcasting.

Daarvoor was zij werkzaam als producent bij onder andere IDTV, Eyeworks en SBS.

Huffmeijer heeft zin in haar nieuwe baan. “Ik zie dit echt als een nieuwe uitdaging, omdat er nog veel kansen liggen voor RTL 5“, laat ze weten in een verklaring. “Ik vind het dan ook bijzonder dat ik deel mag gaan uitmaken van dit sterke team.”

RTL 5-programmadirecteur Paul Cormont: “Justine heeft al erg veel ervaring aan zowel de kant van de zender als aan de kant van de producent”, zegt hij in een verklaring. “Zij is een sterke aanvulling op het team van RTL 5. Bovendien is zij een heel fijn mens om mee te werken.” [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email