Katja Schuurman naar Midden-Amerika voor ‘3 Op Reis’

Katja Römer-Schuurman is voor BNN afgereisd naar Midden-Amerika. De presentatrice doet in drie afleveringen van het tv-programma 3 op Reis verslag vanuit Nicaragua en Costa Rica. De afleveringen vanuit Midden-Amerika zijn vanaf zondag 9 februari om 19.55 uur te zien in ‘3 Op Reis’ op Nederland 3.

“In Costa Rica kwam ik voor het eerst toen ik begin 20 was”, zegt de 38-jarige Römer-Schuurman in een persbericht.

“Ik reisde in m’n eentje en voelde me ‘on top of the world’. De wereld lag aan mijn voeten en mijn leven ging beginnen. Dat gevoel heb ik eigenlijk nog altijd als ik er weer kom. Nicaragua was nieuw voor mij en dat was liefde op het eerste gezicht.”

Katja Römer Schuurman begint haar reis aan de kust van Nicaragua bij een bekend surfparadijs en reist door naar het vulkanische eiland Ometepe, waar ze op een motor springt om het eiland te verkennen. In de tweede aflevering neemt de nachtboot over het Meer van Nicaragua, om na een tocht door het regenwoud verder te reizen richting het veel bekendere buurland Costa Rica, het ‘groene paradijs’. Katja eindigt haar reis in de Eco Lodge, die de naam van het land helemaal waar maakt. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email